beach, women, shore-1868130.jpg
Artikkelit

Stylisti Annikan väri- ja vartaloanalyysi lahjaksi

Stylisti Annika Löfberg opastaa löytämään oman tyylisi korostamalla vartalosi parhaita puolia.

Kaupallinen yhteistyö stylisti Annika Löfbergin kanssa.

Annika Löfberg on ammattitaitoinen stylisti, jonka palvelut löytyvät Turusta ja Salosta, sekä yli maakuntarajojen verkon välityksellä. Ammatti-stylisti opastaa sinua valitsemaan vartalollesi sopivat asut ja korostamaan parhaita puoliasi niin vartalo- kuin värianalyysin avulla.

Verkkopalveluna Annikalta voi ostaa värianalyysin, vartaloanalyysin sekä verkkovalmennuksen oman tyylisi löytämiseen. Verkkovalmennus auttaa sinua itsesi näköisen tyylin rakentamiseen, jossa voit tuntea olosi upeaksi ja itsevarmemmaksi.

Annika jakaa neuvoja myös ”Ihana tyyli”-blogissaan

Annika kirjoittaa myös Ihana tyyli- blogia , josta voit poimia vinkkejä ja neuvoja trenditietoiselta ammatti-stylistiltä.

Blogi tarjoaa luettavaa ja vinkkejä muuttuvista trendeistä sekä kannustaa lukijaansa löytämään omaa tyyliään ja kokeilemaan uutta.

Kokemukseni vartaloanalyysistä

Sain Annikalta yhteistyössä vartaloanalyysin. Itsehän en erityisemmin seuraa trendejä, ja parhaiten viihdyn mahdollisimman mukavissa ja käytännöllisissä vaatteissa. Erityisiin tilaisuuksiin tykkään toki pukeutua paremmin tilanteen mukaan.

En ole aiemmin käyttänyt stylistin palveluja, ja olikin mielenkiintoista huomata, että silloin kun pukeudun paremmin, niin vaatevalinnat kohtaavat aika hyvin ammattilais-stylistin suositusten kanssa.

Analyysi oli erittäin kattava ja antoi kyllä rutkasti opastusta vaatevalintaan.

Vartaloanalyysi kertoo vartalotyypillesi sopivat kuvioinnit, mallit ja leikkaukset

Olen aina tykännyt pukeutua mahdollisimman yksinkertaisiin ja maanläheisiin väreihin mustaa unohtamatta.

”Hameissa sinun kannattaa suosia myös näyttäviä värejä, upeita kuvioita ja ihania yksityiskohtia”

Tykkään hameista, mutta en ole oikein ikinä ajatellut pitäväni kuvioituja vaatteita, tosin yksityiskohdista pidän ja mm. erilaiset röyhelöt ovat tervetullut lisä hameisiin. Nyt kun mietin alaosan kuviointia, niin kyllä, ehdottomasti aion seuraavilla hameostoksilla kiinnittää huomiota hameen kuviointiin.

Analyysi neuvoi myös mekkojen suhteen käyttämään kuviointia, mikä keskittyy lähinnä alaosaan. Erittäin mielenkiintoista!

”Jos haluat kaventaa leveämpiä hartioita niin silloin lanteiden yli
menevät mallit on loistava valinta sillä ne pienentävät juuri
hartianseutua
.”

Todentotta näin onkin. Usein silti sorrun pitämään liian lyhyitä puseroita, vaikka peilikuva kertoo pidemmän paidan istuvan paremmin ylleni.

Stylistin ammattimainen analyysi on erinomainen lahjaidea

Vartalo- ja värianalyysi sekä verkkovalmennus oman tyylin löytämiseksi on käytännöllinen ja persoonallinen lahjaidea, josta on iloa ja ennen kaikkea hyötyä pitkään. Analyysien avulla on mahdollista löytää joko oma tyyli, tai saada pukeutumisideoita ja vinkkejä niin arkeen kuin juhlaankin.

Analyyseihin ja verkkovalmennukseen pääset tutustumaan ja ostamaan Stylisti Annika Löfbergin verkkosivuilta.

OleleeBox tarjoaa omaa aikaa, hetken hengähdystä arjesta ja tekemisen iloa. Tutustu OleleeBoxiin tässä artikkelissa!

Onnittele kukkasin; kukkien lähettäminen lähelle ja kauas on helppoa Interfloran verkkokaupassa.

Piditkö tästä artikkelista? Jaa se muillekin :)