Artikkelit

Muistomerkki -Arvokas lahja lemmikin menettäneelle

Cheriest valmsitaa upeat muistomerkit

Kaupallinen yhteistyö – Cheriest

Artikkelin lopussa on alennuskoodi verkkokauppaan

Lahjaksi muistoja

Muistomerkki -Arvokas lahja lemmikin menettäneelle. Lemmikit ovat koko yhä tärkeämpiä omistajilleen. Ennen eläimet ja lemmikit ovat olleet enemmän hyötykäyttöä varten, nykyisin ne ovat henkisen hyvinvoinnin lisääjiä, seuralaisia ja harrastuskavereita.

Lemmikkien hyvinvointi ja yhteinen touhuaminen on tärkeä asia omistajille. Lemmikkiin muodostuu vahva side ja usein he ovat ihmisen elämässä useiden vuosien ajan ja suhde lemmikkiin voi kestää pidempään kuin parisuhde.

Muistomerkki on hyvä lahjaidea lemmikin menettäneelle

Valitettavasti hyvin useassa tapauksessa lemmikin maanpäällinen matka loppuu paljon nopeammin kuin omistajan. Paljonkin nopeammin, kun puhutaan esimerkiksi suosituimmista lemmikeistä: kissoista ja koirista.

Lemmikit ovat persoonia ja niille muodostuvat omat tavat, eleet ja kujeet. Ei siis ihme, että lemmikin mentyä sateenkaarisillalle, jää lemmikin omistajan elämään melkoinen tyhjiö. 

Suru lemmikin menetyksestä käsitellään yksilöllisesti ja se muuttaa muotoaan ajan kuluessa.

Muistot lemmikistä jäävät kuitenkin elämään. Kannattaa siis mieluummin vaalia hyviä muistoja yhteisistä hetkistä ja kommelluksista, kuin jäädä suruun kovin pitkäksi aikaa. Lohtua menetykseen voi tuoda muistopaikan tekeminen lemmikille.

Lemmikki konkretisoituu ja muistopaikka antaa edesmenneen lemmikin omistajalle paikan, jossa tulee tunne päästä lähemmäksi lemmikkiä laittaessa muistopaikkaa kauniiksi tai viedessä sinne kynttilän. 

Muistomerkkien valikoimissa on eri lajeja ja rotuja

Muistomerkin syntytarina

Lemmikkien tärkeyden myös poismenon jälkeen oivalsi myös Cheriestin perustaja, Jonna Sirkkiä joka suunnitteli muistomerkin lemmikille. Itseasiassa muistomerkin suunnittelu lähtikin hänen tuttunsa koiran kuolemasta.

Jonna on muotoilija, joten hänen tuttava pyysi suunnittelemaan tyylikkään ja ajattoman muistomerkin hänen Bella-koiralleen. Muistomerkin suunnittelu ja sen antaminen Bellan omistajalle, joka liikuttui kyyneliin toi lohtua myös Jonnalle.

”Tuntui todella hyvältä, että sai luoda jotain arvokasta lemmikkinsä menettäneelle” -Jonna muistelee Cheriestin syntyvaiheita.

Tästä hetkestä lähti pikkuhiljaa Cheriestin tuominen jokaisen lemmikinomistajan ja heidän läheistensä saataville. 

Muistomerkin kehittäjä Jonna ja koiransa Lotta
Jonna assistenttinsa Lotan kanssa 🙂

Taustalla Cheriestin ja muistomerkin tekemiselle on myös Jonnan oman koiran Cherin menetys. Siitä on aikaa yli 10 vuotta, mutta muistot eivät ole unohtuneet. Cheriest nimenä saattaa herättää hieman ihmetystä.

Nimi on muunnos Jonnan koiran nimestä, sillä ranskalaisittain ”Mon Chéri” tarkoittaa ”minun rakas” ja jokaiselle oma lemmikki on se Mon Chéri. Tästä syntyi ajatus sanaleikistä: rakas, rakkaampi, Cheriest. Nimestäkin voi siis päätellä, että aihepiiri on tärkeä Cheriestin perustajalle. 

Lemmikit ovat yksilöllisiä, joten niin ovat muistomerkitkin.

Jo valmistustavan vuoksi jokainen muistomerkki on uniikki ja lisäksi sen saa personoitua valitsemalla lemmikin:

  • lajin
  • rodun
  • värin
  • tekstin
  • fontin

Valmista valikoimaa on paljon ja lisää tulee kokoa ajan, etenkin pyynnöstä valmistetaan uusia lajeja ja rotuja. Muistomerkki on helppo laittaa kauniille ja rauhalliselle  paikalle, esimerkiksi omalle pihalle, mökille tai lemmikkieläinten hautausmaalle. Muistomerkissä Jonnalla oli myös yksi tärkeä visio; sen on kestettävä yhtä kauan kuin muistot lemmikistä, eli ikuisesti. 

Cheriest lemmikki- muistomerkki on merkityksellinen lahja, josta on iloa saajalleen useiksi vuosiksi. Lemmikkimuistomerkki kunnioittaa lemmikin omistajan ja lemmikin välistä sidettä ja kertoo lahjansaajalle välittämisestä. Sillä voi tuoda myös lohtua lemmikkinsä menettäneelle, joten tämä on arvokas lahja, jonka merkitys muistetaan aikojenkin päästä. 

Koska lemmikit ovat tärkeitä, nyt ja aina <3

Ostaessasi lemmikkimuistomerkin, saat minifiguurin kaupan päälle koodilla ”lahjantaikaa”.

(Syötä koodi kassalla, figuurin hinta vähennetään automaattisesti)

Klikkaa Cheriest-verkkokauppaan tästä.

Artikkeli: Aikuisten värityskirja on voimaannuttava rentoutumiskeino

Muistomerkki alennus kasvattajille

Piditkö tästä artikkelista? Jaa se muillekin :)