Artikkelit

Kaunis koru lahjaksi – Happy Freak- korut.

Kaunis koru on ajaton lahja, joka ilahduttaa kantajaansa vuosia.

Voit valita korun valmiista malleista, tai teetättää esim. väri- ja kokotoivein kantajansa näköiseksi. Happy Freak- korut on käsin tehtyjä/kasattuja, ja brändin korutaiteilija Leena kuuntelee mielellään myös asiakkaan toiveita.

Mistä Happy Freak sitten sai alkunsa?

Aloitin korujen suunnittelun ja valmistamisen vuonna 2015, alkuun itselle. Kun kiinnostus koruistani heräsi laajemmin sekä ihmiset alkoivat kyselemään valmistanko koruja myös myyntiin, päätin siirtyä harrastustoiminnasta enemmän kaupalliseen valmistamiseen ja perustin Facebookiin myyntisivuston.

Kaunis koru lahjaksi
Kauniit ja näyttävät korvakorut kruunaavat asun kuin asun.

Leena on positiivisella asenteella ja periksiantamattomuudella varustautunut vahva, itsensä tunteva Rockabella. Nämä piirteet näkyvät myös uniikeissa koruissa, mistä ei väriä, itsevarmuutta ja rokahtavaa meininkiä puutu.

Kun elämä näytti nurjan puolensa ja elämä oli hiuskarvan varassa, Freaky de Light alterego antoi tällöin muuta ajateltavaa sekä voimaa jatkaa eteenpäin.

Kaunis koru lahjaksi
Upeilla hius- ja korvakoruilla saat yksinkertaisestakin asusta erittäin näyttävän.

Elämänmuutoksien ja sairauksien kautta olen oppinut elämään hetkessä, saanut itsetuntemusta ja -luottamusta sekä olemaan murehtimatta asioita mille en voi itse mitään.

Rockabella/pin up -tyyli tuntuu omalta ja näkyy Leenan jokapäiväisessä elämässä, fiiliksen ja säänkin mukaan. Tyyli voi vaihdella ”suloisesta” pin upista rajumpaan gothabellaan. Pin Up-kultuurin ja rockabillyn harrastus näkyvät korujen värikkyydessä ja muodoissa.

Korujeni ajatuksena onkin auttaa ilmaisemaan omaa persoonallisuutta, sekä voimaannuttaa niin arkea kuin juhlaa antamalla se ”kirsikka kakun päälle” juuri Sinun tyylilläsi.

Kaunis koru lahjaksi
Korva- ja kaulakorujen lisäksi Leena taikoo uskomattoman upeita koruja myös ranteeseen. Kaunis koru ilahduttaa kantajaansa pitkään.

Leenan tyyli luoda koruista taidetta on rohkeaa, värikästä ja ennenkaikkea kaunista! Hän harvoin tekee koruista sarjaa, ellei asiakas näin toivo, vaan myynnissä olevat korut ovat uniikkeja.

Happy Freak – korujen valmistamista ohjaa tekijänsä intuitio, intohimo ja palo luoda toinen toistaan näyttävämpiä luomuksia. Kun esimerkiksi yksi korvakorupari on valmis, on idea syntynyt jo seuraavaan pariin ja suurin osa koruista onkin uniikkeja yksittäiskappaleita.

Happy Freak – koruihin voit tutustua ja tehdä tilauksen Happy Freak Facebook sivuilla.

Kaunis koru lahjaksi
Kaunis koru lahjaksi
Lähes jokainen koru on uniikki, ellei asiakas ole toivonut mallistoonsa useampaa samanlaista.
Kaunis koru lahjaksi
Upeat ruusukorut
Upeat hius-, ranne- kaula ja korvakorut
Leena taikoo erilaiset ranne-, hius-, korva ja kaulakorut fiiliksen mukaan, ja tuloksena on toinen toistaan upeampia luomuksia

Anna lahjaksi hyvinvointia luonnosta! Lue artikkeli Arctic Warriorsin tuotteista!

Säästötili Nordnetissä on mahtava lahja! Lue artikkeli tästä.

Piditkö tästä artikkelista? Jaa se muillekin :)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *