Hyvinvointia eteerisistä öljyistä
Artikkelit

Hyvinvointia lahjapaketissa – ihanat eteeriset öljyt

Lahjaksi hyvinvointia


Oman hyvinvoinnin merkitys on korostunut ihmisillä tänä päivänä todella paljon. Huomiota kiinnitetään liikkumiseen, tasapainoiseen mieleen, terveelliseen ruokaan ja ylipäätään elämäntapoihin. Hyvinvointia voi tukea monilla eri tavoilla.

Seuraavaksi esitellään lahjaidea mitä antaa lahjaksi ihmiselle, jolla on jo kaikkea ja joka parhaimmillaan antaa tukea terveellisiin elämäntapoihin. Tämä lahja voi olla myös hyvin henkilökohtainen, sillä eteeriset öljyt ja niiden pohjalta valmistetut tuotteet tukevat monella eri osa-alueella hyvinvointia ja terveellisiä elämäntapoja. Vieläpä myrkyttömästi.

Tiedätkö, että ystävälläsi on paljon stressiä tai hän käy läpi hankalaa elämäntilannetta? Onko ystävälläsi hartiat jumissa ja kaipaisi vinkkiä mikä voisi auttaa lihasten rentoutumiseen? 

Hyvinvointia lahjaideaksi

Eteeriset öljyt


Eteeriset öljyt voivat oikein käytettynä edistää rikkaampaa ja tasapainoisempaa tunne-elämää. Laajan valikoiman ansiosta käyttötarkoituksia on monia. Käyttömahdollisuuksiakin on monia, myös kosmeettisiin tarkoituksiin tai vaikka kodin kemikaalittomaan siivoukseen.

Eteerisiä öljyjä voi käyttää aromaattisesti diffuuserissa, paikallisesti esimerkiksi laimennettuna iholle tai sisäisesti. Young Livingillä on erityisiä Plus-öljyjä, joita voi käyttää sisäisesti ravintolisänä tai vaikkapa ruoanlaitossa! Lisäksi DIY-ihmiset saavat tehtyä öljystä vaikka pyykkietikkaa tai pönttöpommeja. DIY-ohjeita, johon eteerisiä öljyä voi hyödyntää, on paljon. 

Hyvinvointia eteerisillä öljyillä

Young Living tukee eettistä tuotantoaEteerisissä öljyissä laatu on tärkeää. Kestävä, luonnollinen kasvien kasvatus voi kestää kauan ja öljyjen valmistaminen kylmäpuristamalla on kallista ja työlästä. Tämän vuoksi näissä joskus valitettavasti oikaistaan mutkia, eikä raaka-aineita ole kasvatettu myrkyttömästi tai kerätty oikeaan aikaan. 

Tiesitkö, että eteerisiä öljyjä voi kutsua 100 %:ksi, vaikka tuote sisältäisi vain 5 % aitoa, kasvista saatua öljyä?

Loppu on sitten täyteainetta tai jopa koko ”öljy” tuotettu synteettisesti. Jonkun arvion mukaan jopa 80 % eteerisistä öljyistä on väärennöksiä. Young Livingin öljyt ovat taatusti puhtaita, sillä raaka-aineet tulevat omilta pelloilta, kumppanuusmaatiloilta tai Seed to Seal -sertifioiduilta toimittajilta.

Young Livingillä ei käytetä epäeettisiä menetelmiä tai työtapoja ja heillä on myös oma hyväntekeväisyyssäätiö. Nämä eteeriset öljyt tekevät siis hyvää useammilla tavoilla kuin äkkiä arvaisi!


Jos mietit mitä kannattaisi kokeilla, kannattaa olla yhteydessä itsenäiseen jälleenmyyjään, jolta saat vinkkejä ja neuvoja. Itsenäiseltä jälleenmyyjältä ostettaessa tuotteita, saat taatusti henkilökohtaista ja asiantuntevaa neuvontaa. Jälleenmyyjä käyttää tuotteita itsekin, joten kokemusta niistä on kertynyt mukavasti. Itsenäiseltä jälleenmyyjältä ostettaessa, tuet samalla suomalaista yrittäjää.

Hyvinvointituotteita itsenäiseltä jälleenmyyjältä

Tuotesuosituksia


Tässä muutama vinkki suosituimmista öljyistä:

  • Lavender – Auttaa rentouttamaan ja saamaan paremmat yöunet, laita vaikka tippa jalkarasvan joukkoon illalla! Suosittu ihonhoidossa ja sitä voi käyttää esimerkiksi näppyjen ja ruhjeiden parantumisen tukena. Laventeli rauhoittaa ihoa. 
  • Stress Away – Nimikin sen kertoo, tämä öljy tukee rauhoittumista ja positivista ajattelua. Tuoksu on sekoitus mm. limettiä, vaniljaa, kopaivaa ja laventelia. Tätä voit lisätä vaikka tipan vartalonpesuaineeseen!
  • Orange Plus – Tipauta pari tippaa vesipulloon, niin saat vedestä raikkaan appelsiinin makuista. Antaa kivan maun myös kaakaoon ja leivonnaisiin. Appelsiini sisältää runsaasti limoneenia.
  • Copaiba Vanilla Shampoo – Täyteläinen kosteutta shampoo hiuksille. Ihana lahjaidea ihmiselle, joka arvostaa myrkyttömiä pesuaineita. Copaiba Vanillassa on jännittävä tuoksu, joka kosteuttaa hiuksia ja on myös ympäristöystävällinen. 

Lisäksi parempaa.fi blogista pääset katsomaan erilaisia vinkkejä ja inspiroitumaan, miten eteerisiä öljyjä voi käyttää. 

Lisää tuotteita pääset katsomaan ja tilaamaan Jonnan verkkokaupasta. Kannattaa olla myös yhteydessä Jonnaan, niin saat suositukset toivomistasi tuotteista!

Lisää lahjaideoita löydät kategorioista ja juhlien teemoista

Lue artikkeli kierrätetyistä farkuista valmistetuista tuotteista, mitkä ovat sekä ekologisia että näyttävät erittäin hyviltä!

Piditkö tästä artikkelista? Jaa se muillekin :)