Päivi Kankare äitienpäivä kuvaus
Artikkelit

Äitienpäivä – uniikit lahjaideat äidille

Artikkeli sisältää mainoslinkin (*) ja kaupallisen
yhteistyön Piece of Jeans sekä Olelee.fi kanssa.

Äitienpäivä, mikä ihana päivä muistaa ja ilahduttaa äitiä! Äitienpäivä on virallinen liputuspäivä ja sen ajankohta on toukokuun toinen sunnuntai.

Virallisesti äitienpäivää juhlittiin Yhdysvalloissa ensimmäisen kerran jo vuonna 1908 ja Suomessa 1918, joten päivällä onkin kehkeytynyt jo pitkät perinteet.

Äitiä ja isoäitiä voi muistaa monin tavoin:

 • Kortilla & piirustuksilla
 • Lahjalla
 • Aamupalalla
 • Lounaalla
 • Kukilla (*Interfloran verkkokaupasta voit helposti ostaa kukat ja Interflora toimittaa kimpun lähetysosoitteeseen, jopa ulkomaille asti)

Lahjaideoita äidille ja isoäidille

Korut:

 • Korumuotoilija Saara Ruskolan tuotteille ominaista ovat mielenkiintoiset materiaalivalinnat, muodot sekä oivallukset, jotka yhdistyvät tyylikkäiksi kokonaisuuksiksi. Koru on paljon enemmän kuin sen kaunis ulkokuori. Sillä on oma tarinansa – juuri kuten sinullakin.

  ”Tavoitteenani on suunnitella ja valmistaa tuote, jossa esteettisyys, eettisyys sekä käyttömukavuus ovat tasapainossa keskenään. Teen koruni käytettäväksi Sinulle. Jokainen suunnittelemani ja valmistamani koru kulkee alusta loppuun silmäni, mieleni ja sydämeni kautta. Ja se ilo mitä pieni koru voi saada aikaan, se vasta on jotakin! Siihen aion pyrkiä vastaisuudessakin.”
  facebook.com/saararuskolajewellerydesigner
  instagram.com/saararuskola
  www.saararuskola.com

 • Happy Freak– korut. ”Korujeni ajatus on auttaa ilmaisemaan omaa persoonallisuuttasi, sekä voimaannuttaa niin arkea kuin juhlaa antamalla se ”kirsikka kakun päälle” juuri Sinun tyylilläsi.”

  Korut valmistetaan/kasataan käsin, ja suurin osa koruista on täysin uniikkeja, eli niitä ei valmisteta sarjana. Koruja valmistetaan myös tilauksesta väri- ja tyylitoivomustesi mukaan.
  https://www.facebook.com/happyfreak.korut
  instagram.com/happyfreak.korut
 • Suskin korut. Korujen tarina alkaa hetkestä jolloin toimintaterapeutti kehotti lajittelemaan kiviä tai herneitä purkista purkkiin hienomotoriikan ylläpitämiseksi. Lähes koko ikäni käsitöitä ja käsillä töitä tehneenä päätin tehdä jotakin järkevämpää. Pian siitä muun yrittämisen rinnalle syntyi Suskin Korut. Yrittäjän arkeani hidastaa mm. Ehlers-Danlos ja Hortonin-syndrooma ja niiden mukanaan tuomat laajat terveydelliset haasteet. Näet minut tapahtumissa pöydän takana kaulasta jalkapohjiin saakka tukilaitteissa, ja kädet täynnä sormia, kämmeniä, ja ranteita tukevia metallisia tukia. Allani on joko rollaattori tai pyörätuoli. Mukanani hääräävät avustaja, aviomies ja koira.

  Valmistan uniikit ja yksilölliset nikkelittömät, lyijyttömät ja kadmiumvapaat korut testatuista ja tutkituista korunosista. Koruissa käyttämäni Kivet ja kristallit ovat aitoja, lamppulasihelmet mestaritekijä Nipan käsialaa, keramiikan loihtii Nitta. Fimot taiteilee Marika. Parkkiset ovat kasviparkittua nahkaa, jonka leikkaan, kuvioin ja värjään käsin.  Koruissa käytän myös Mikaz-pantojen värikkäitä ylijäämänahkoja.
  http://www.facebook.com/suskinkoru
  www.instagram.com/suskinkorut

Musiikki-tervehdykset

”Äideistä parhain”
 • Viulisti Lotta Marie. Musiikkitervehdys on uusi ja suosittu tapa lähettää terveiset rakkaille, ja se sopii täydellisesti myös äitienpäivään. Viulisti Lotta Marie soittaa valitsemasi kappaleen sekä lähettää terveiset videon muodossa. Lotta Marie on pitkän kansainvälisen uran tehnyt viulutaiteilija, joka on esiintynyt mm. Irlannin Presidentille Michael D Higginsille, kiertänyt USA:ssa ja Euroopassa kansainvälisten show-produktioiden päätähtenä sekä esiintynyt Westlifen Shane Filanin kanssa. 

  Äitienpäivän kunniaksi saat koodilla LAHJANTAIKAA (huom. isot kirjaimet) 40% alennuksen musiikkitervehdyksen normaalihinnasta, jolloin tervehdyksen hinnaksi jää 50€. Pääset lisäämään koodin kun olet maksuvaiheessa. 

  Saat kappaleeseen yksityisen linkin, josta voit katsoa sen suoraan koneellasi/tabletilla/älypuhelimella. Lotta auttaa myös mielellään juuri teille sopivan kappaleen valinnassa.

  Linkki kauppaan: https://www.lottamarie.com/product-page/musiikkitervehdys

 • Harmonikkataiteilija Henna Leppänen. Anna kevään ja kesän juhlijalle musiikin täyttämä lahja! Uniikki musiikkitervehdys tarjoaa yksilöllisen tavan yllättää ja muistaa läheistäsi. Musiikkitervehdys sisältää toivomasi kappaleen ja sanalliset terveiset videon muodossa.

  Musiikkitervehdys ei katso välimatkaa, vaan musiikki tavoittaa juuri siellä, missä sinulle parhaiten sopii! Hinta alkaen 40€.

  Tilausohjeet:

Käsityöt, taide ja valokuvaus

Käsityöt ilahduttavat äitienpäivänä
OleleeBox

Koodilla “lahjantaikaa10” saat alennusta ostoksestasi 10% (koskee myös jo alennettuja tuotteita). TÄSTÄ VERKKOKAUPPAAN!

Päivi Kankare äitienpäivä kuvaus
Kuvaaja Päivi Kankare

Kauneus & hyvinvointi

NODA saippualahjapakkaus äitienpiävälahjaksi
https://www.noda.fi
 • NODA on tuore palasaippuoiden valmistaja, joka on luonut tuotteensa suomessa kasvatettujen öljyjen ympärille. Tätä kautta minimoidaan tuotteiden hiilijalanjälki sekä tuetaan suomalaista maataloutta. Kaikki NODA:n tuotteet ovat luonnollisia, vegaanisia sekä biohajoavia. NODA:n tarkoitus on innostaa suomalaisia kestävään peseytymiseen sekä mahdollistaa se.

  NODAn äitienpäiväpaketti
  https://www.noda.fi

 • Äidit rakastavat kauneutta! Oriflame on tarjonnut jo yli 50 vuoden ajan korkealaatuisia, turvallisia ja nykyaikaisia tuotteita vastuulliseen kauneuteen, luomalla turvallisia tuotteita, joiden inspiraationa ovat luonto ja tiede. Tuotteiden ainesosat ja materiaalit on hankittu ja käytetty luontoa kunnioittaen.

  Valikoimista löytyy niin ihonhoitotuotteet, meikit, pesuaineet kuin hyvinvointituotteetkin vaihtuvin tarjouksin ja kampanjoin.

  VERKKOKAUPPAAN
  Liity Jaanan Oriflame-FACEBOOK-ryhmään, saat tiedon uutuuksista ja tarjouksista.
 • Stylisti Annika Löfberg. Vartalotyyppisi palvelu sisältää vartalotyypin tunnistuksen kokovartalokuvasta ja sen mukaisen tyylioppaan. Noin 20-sivuisesta oppaasta löytyy kaikki tarvitsemasi parhaiden puoliesi korostukseen pukeutumisen avulla. Värityyppisi palvelussa pääset itse näkemään eri värien vaikutuksen kasvoillesi. Oikeat värit saavat kasvosi hehkumaan ja väärät värit korostavat ryppyjä ja tummia silmänalusia, sekä yleisesti ottaen saavat sinut näyttämään väsyneeltä. Tässä palvelussa saat oman päävärityypin lisäksi henkilökohtaisemman värikartan perustuen kontrastiisi, sekä bonuksena saat myös meikkivärioppaan värityypillesi.

  Nyt kaksi värianalyysiä tai vartaloanalyysiä vain 100€ (sis.alv), norm hinta 70€ /kpl.

  Halutessasi voit myös itse antaa valokuvan lahjansaajasta (jota sinun on tietysti lupa käyttää) ja toimitan hänelle suoraan valitsemasi oppaan, sekä kortin. Oppaat tulevat pdf-muodossa suoraan sähköpostiisi. Kysy lisää ja varaa omasi, kun aikaa vielä on äitienpäivään ja muihin kevään juhliin.

  Voin lähettää äitienpäiväksi kortin (valitse minkä numeron haluat) sähköpostitse ja samalla kysyä häneltä valokuvan, jota tarvitsen näiden palveluiden tekemiseen.

  https://stylistiannika.fi

 • Young Living on maailman johtava eteeristen öljyjen tuottaja yli 20 vuoden kokemuksella. Tänä päivänä maatiloja ja toimintaa löytyy ympäri maailman. Yritys suosii vain puhtaita ainesosia ja pyrkii pakkaamaan tuotteet helposti kierrätettäviin materiaaleihin, jotka on tehty kierrätetyistä materiaaleista.

  YL tarjoaa hyvinvointia etupäässä suosittujen eteeristen öljyjen muodossa, mutta valikoimista löytyy myös ihonhoitotuotteita, pesuaineita ja kodin puhdistusaineita.

  VERKKOKAUPPAAN
  Seuraa Jonnan matkaa Young Livingin parissa ”Parempaa”-blogissa, täältä saat parhaat vinkit öljyjen käyttöön.
  Lue artikkeli ihanista eteerisistä öljyistä
 • Annamariyoga. ”Opetan hidasta flowjoogaa & hermostoa rauhoittavaa yinjoogaa/ restoratiivista joogaa. Minulle jooga on ikuisesti muuttuva matka omassa kehossa. Haluan tunneillani kannustaa uteliaisuuteen suhteessa omaan kehoon, kuuntelemaan kehoa ja sen hienovaraisia viestejä. Liikkumaan oman kehon ehdoin. Opetustyylini on intuitiivinen ja pyrin luomaan tunneillani sallivan tilan jossa joogaajilla on mahdollisuus päästää irti ja rentoutua. Taustani on tanssissa ja joogatunneillani tärkeä elementti on musiikki”.

  https://annamariyoga.com/
  https://www.instagram.com/annamariyogax

Asusteet & sisustustuotteet

Kierrätysmateriaalista äitienpäivälahja
 • Piece Of Jeans on vastuullisen muodin verkkokauppa, joka valmistaa upeita vaatteita ja asusteita kierrätetyistä farkuista. Mallisuojattu suomalainen design (EUIPO).

  “Ekologinen” ja “kierrätys” ovat tänä päivänä iso sana markkinoilla.
  Tämän on oivaltanut myös Tamperelainen Moona Kansanen, Piece Of Jeans-yrittäjä, brändin perustaja, mallisuojan omistaja ja tuotteiden suunnittelija. Brändin tarina alkoikin farkuista: “Reusea a piece of jeans to make it new jeans”

  https://pieceofjeans.eu/
  https://www.facebook.com/piecejeans
  Lue artikkeli Piece Of Jeans- vastuullisen muodin yrityksestä

Koodilla “PIECE-OF-LAHJA” saat ensimmäisellä ostoskerralla -10% alennuksen ostoskorin sisällöstä. (pois lukien mittatilaustuotteet)

Lahjantaikaa on myös Facebookissa, ota sinäkin sivu seurantaan 🙂

Piditkö tästä artikkelista? Jaa se muillekin :)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *