Aikuisten värityskirjan värittäminen on rentouttavaa
Artikkelit

Aikuisten värityskirja on voimaannuttava rentoutumiskeino

Kaupallinen yhteistyö Päivi Vesala:n kanssa

Aikuisten värityskirjat ovat tulleet jäädäkseen, eikä suotta!

Hetken pysähtyminen värityskuvan äärellä voi olla todella rentouttava ja meditatiivinen hetki kiireisessä arjessa. Värittäminen voi tuoda myös mukavia lapsuusmuistoja mieleen, ja vaikuttaa aivoihin positiivisesti tätä kautta.

Aikuisten värityskirjan ja -kuvien ääressä läsnäolon merkitys korostuu, ja hetken irtiotto kiireestä voi piristää kummasti niin mieltä kuin kehoakin. Kun aivosi saavat hetken lepoa ympäröivistä ärsykkeistä, ne piristyvät aivan kuten kehosikin saadessaan lepoa.

Hetken väritystuokio ennen nukkumaanmenoa voi rauhoittaa mukavasti ylikierroksilla käyvää pääkoppaa vilkkaan päivän jälkeen. Mikäli mieli ei rauhoitu millään yöunille, kannattaa ehdottomasti kokeilla aikuisille tarkoitetun kuvan värittämistä.

Aikuisten värityskirja ja kuvat ovat suosittua mindfullnessia

Aikuisten ja lasten värityskuvien erot

Vaikka kummatkin kuvat on tarkoitettu väritettäviksi haluamillaan väreillä, kuvissa on silti suuria eroja. Nimittäin värityspinta-alojen koot.

Siinä missä lasten värityskirjan kuvat ovat isoja, ja värityspinta-alan suurimmaksi osaksi laajoja, aikuisten värityskuvissa kuvien värityspinta-alat ovat pieniä ja usein sokkeloisia.

Aikuisten värityskirja ja -kuvat saa värittäjän keskittymään & leikittelemään väreillä ja kuljettamaan kynää ääriviivojen sisäpuolella.

Päivi suunnittelee ja piirtää kuvat itse

Päivi Vesala on värityskuvataiteilija, Vedic Art -taiteilija, kuvittaja ja graafinen suunnittelija Kempeleestä. Hän suunnittelee ja piirtää kaikki ”Värityskuvakaupassa” myynnissä olevat kuvat, kirjat ja kalenterit itse.

”Värittämisellä voi vahvistaa intuitioa, luovuutta ja henkistä kehitystä.” Päivin missio onkin tuoda maailmaan lisää valoa ja iloa värityskuvien ja väritystehtävien avulla.

”Unelmat toteutuu tekemällä”

Sain Päiviltä yhteistyössä värityskuvia ihanilla ja voimaannuttavilla teksteillä! Kuten otsikon tekstikin jo kertoo 🙂

Aikuisten värityskuvat ovat tulleet jäädäkseen.

Aamupäivän istuttuani koneella ja tehtyäni töitä, välilehtiä vähän väliä vaihtamalla ja kuvia lataamalla, puoli tuntia värityskuvan parissa teki tänäänkin ihmeitä!

Itselläni jää helposti kierrokset ylle. Työ tapahtuu tietokoneella, jatkuvaa tiedon etsimistä ja opiskelua, töiden jälkeen lapset ja kotihommat vievät omat siivunsa.

Olen huomannutkin kuinka illalla hetki värityskuvan ääressä saa mielen hiljenemään ja aivot nollaantuvat kuin huomaamatta.

Erilaisia värityskuvia, kirjoja ja kortteja löydät lisää Päivi Vesalan verkkokaupasta.

”Suomen luonnelinnut – suurehko lintukirja” Kurkkaa artikkeli tästä hulvattoman hauskast ja persoonallisesta lintukirjasta

Piditkö tästä artikkelista? Jaa se muillekin :)